У Львові розпочався ремонт однією з вулиць міста, там вже навіть зняли бруківку.

Про це повідомляє інформацій портал 4studio.

Так, стало відомо, що у Львові з вулиці Степана Бандери зняли бруківку. Наразі знята бруківка з цієї вулиці зберігається на бічних вулицях.

Львівська бруківка з вулиці Бандери ,фото 4studio


Варто зазначити, що ремонт націй вулиці у Львові відбувається дуже мляво. Раніше міська рада назвала причину, чому ремонт вулиці Степана Бандери затягнеться.

Львівська бруківка з вулиці Бандери ,фото 4studio


Так, Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури розповів, що на вул. Бандери підрядна організація розпочала роботи у три зміни. Однак, враховуючи побажання мешканців та скарги, роботи призупинені та переведені на двозмінний графік.

«Для забезпечення мінімальної тривалості ремонтних робіт, з четверга підрядник перейшов на цілодобовий режим роботи. До того необхідно було провести всі підготовчі роботи. На жаль, сьогодні вночі близько 2:30 год поліція зупинила роботу підрядника за викликом мешканців. Ми змушені будемо переглянути графік робіт, звісно, що це вплине на загальні терміни виконання робіт», — уточнив Андрій Білий.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Львівська бруківка з вулиці Бандери ,фото 4studio


За проєктом передбачено забезпечити дві смуги для руху транспорту, а також повноцінну велосипедну інфраструктуру. Варто зазначити, що бруківка залишиться, нею замостять 80% дороги. Лише невеликі смуги для коліс авто будуть із римського каменю, аби було менше шуму, а велодоріжки — з асфальту, для зручності.

Львівська бруківка з вулиці Бандери ,фото 4studio

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа , Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірус може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.