Львівська журналістка та волонтерка закликала не продаватись під час місцевих виборів.

Про це під час відзначення Дня захисника України у Львові біля пам’ятника Тарасу Шевченку заявила журналіст, волонтер, матір бійця АТО/ООС Ксенія Клим, пише Четверта студія.

Ксенія Клим зазначила, що напередодні виборів не можна продаватися ні дорого, ні дешево. Також вона зазначила, що не слід забувати про хлопців та дівчат, які боронять нашу країну на Сході, адже завдяки їм ми живемо.

« Як мама, як волонтерка, я благаю усім нам триматись разом. І напередодні 25 жовтня не продаваймось ні дорого, ні дешево. Пам’ятаймо про тих хлопців і дівчат, які тримають для нас небо там, на Сході України. Я рада, що сьогодні по місту ходять щасливі люди, це завдяки нашим захисникам.

Я прошу, щоб ми відповідально поставились до того, куди будуть повертатись з війни наші хлопці і дівчата. Їм там, напевно, набагато простіше, бо там є “чорне” і “біле”. А у нас тут “затисалось” так багато різних кольорів, які насправді є гнилими і життя у них не має”, – підкреслила волонтер.

Ксенія Клим також закликала усіх не робити безвідповідальний вибір, щоб потім не довелось усім разом взятись і плакати у кутку.

“Пам’ятаймо: “Плач свободи ще не дав нікому, а хто борець – той здобуває світ”», – зазначила журналіст.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.