Народний депутат від фракції “Європейська Солідарність” і кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка наголосив на тому, щоб провести у Львові громадські слухання щодо будівництва заводу по переробці сміття. Справа в тому, що його хочуть збудувати біля житлового району "Знесіння", і це неприпустимо.

Про це Синютка заявив під час брифінгу. Він зазначив, що Львівська ОДА виділила цю землюще у 2017 році.

“Ми знаходимось на території Яворівської “Сірки”: саме тут 30 січня 2017 року була виділена земельна ділянка площею 12,8 га для будівництва сміттєпереробного комплексу із утилізації твердих побутових відходів для львівського комунального підприємства “Збиранка", - сказав нардеп.

Олег Синютка також наголосив, що за три роки львівська влада не зробила нічого, щоб хоча б зробити видимість підготовки до будівництва.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у розпал місцевих виборів кандидат у депутат Львівської міськради від "Самопомочі" позаштатний радник міського голови Львова Андрія Садового Олег Шмідт охрестив українських журналісток "козами". У соцмережі Facebook журналістка телеканалу "НТА" Катерина Широкопояс заскрінила коментар Шмідта, який той залишив під одним з її матеріалів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.