У розпал місцевих виборів кандидат у депутат Львівської міськради від "Самопомочі" позаштатний радник міського голови Львова Андрія Садового Олег Шмідт охрестив українських журналісток "козами".

У соцмережі Facebook журналістка телеканалу "НТА" Катерина Широкопояс заскрінила коментар Шмідта, який той залишив під одним з її матеріалів.

"Дві кози... Виблєюють... Це слова не зека, який мотає третій термін. Це слова депутата ЛМР від Самопомочі, очільника ЛКП "Інститут просторового розвитку" та позаштатного радника міського голови Львова на наш сюжет про велодоріжку на аварійному мості. А, і знову кандидата у депутати від "Самопомочі".

Якби вам не хотілось аби ми мовчали, якщо до нас звертаються люди з проханням висвітлити проблему і пояснити їм ваші рішення, бо ви їх приховуєте, ми це робитимемо. Якби ви нас не обзивали. Соромно, соромно за таких депутатів! Вибори показують справжнє обличчя!", – написала Катерина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Дві кози... Виблєюють... це слова не зека,який мотає третій термін. Це слова депутата ЛМР від Самопомочі, очільника КП...

Geplaatst door Kate Shyrokopoias op Maandag 5 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.