Партія чинного мера Андрія Садового “Самопоміч” використовує адміністративний ресурс на місцевих виборах у Львові.

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Львівської міської ради Сергій Івах.

“Учора мав нагоду бути присутнім на агітаційному заході кандидата від «Самопомочі» у Львівську міську раду, який проводили на площі Святого Теодора. Я насправді підтримую ініціативу, коли депутати і кандидати в депутати йдуть до людей. АЛЕ… Зустріч відбувалась о 18:00 год. І я дійшов до висновку, що у виборчій кампанії провладною партією застосовано адмінресурс, адже на зустрічі в позаробочий час були присутні: голова Галицької адміністрації Андрій Зозуля, його заступник Роман Гавчак, керівник управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко-Швець”, – повідомив Івах.

Садовий застосовує адмінресурс на виборах у Львові


Депутат Львівської міської ради Сергій Івах зазначив, що під час зустрічі політики обіцяли містянам золоті гори. Депутат впевнений, що вони застосовують популізм, щоб привернути увагу більшої кількості виборців.

До того ж за словами Іваха “Самопоміч” використовує адміністративний ресурс на місцевих виборах у Львові.

“Схема проста: працівники ЛКП телефонують до людей і кажуть, що будуть збори з керівництвом, а на зустріч «випадково» приходить кандидат від «Самопомочі». Класика застосування адмінресурсу. А ми, кандидати, бігаємо, друкуємо запрошення, переживаємо. На моє питання, чи вони готові в позаробочий час їздити на всі запрошення, чиновники міської ради відповіли ствердно”, – наголосив Івах.

Варто зазначити, що ст. 57 Виборчого кодексу України забороняє посадовцям брати участь в передвиборчій агітації.

‼️До уваги всіх депутатів та кандидатів в депутати від усіх політичних сил‼️ Вчора я мав нагоду бути присутнім на...

Geplaatst door Сергій Івах op Dinsdag 6 oktober 2020

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.