У 11-річного львів’янина Маркіяна Кіцинюка виявили пухлину мозку, хоча спочатку думали, що дитина просто застудилася.

Про це повідомляє інформаційний портал ЛМН.

Так, стало відомо, що минулого тижня родина Кіцинюків зі Львова дізналась про страшний діагноз 11-річного синочка Маркіяна – пухлина головного мозку. Сім’я вже відправила заявки на лікування у дві німецькі клініки і чекають відповіді.

Фото ЛМН


“У липні в Маркіяна почала час від часу боліти голова. Ми сильно до уваги це не брали – думали, то дитина, таке буває. А потім інколи зранку виникала нудота. Почали ходити на огляди до лікарів у поліклініку. Там нам не могли встановити діагнозу. Думали собі, щось не те з’їв чи застуда якась. Добре, що нам зустрілась хороша лікарка Ірина Богданівна Мрака. Вона порадила зробити МРТ, щоб виключити проблеми з головою. Ми зробили й цього понеділка дізнались про діагноз”, – розповідає батько Маркіяна Роман.

Зараз хлопчик навчається у 5 класі одної з львівських шкіл. 4-й клас закінчив з похвальним листом за успіхи в навчанні. Батько каже, він дуже любить навчатися, однак через хворобу не може це робити повноцінно.

Поки відповіді від клініки сім’я не отримала, тому скільки коштуватиме операція ще не знають. З розповідей інших батьків дізнались, що схожі хірургічні втручання за кордоном ще кілька років тому коштували понад 20 тисяч євро. Сім’я вже оголосила про збір коштів у соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі Пекельне полум'я змусило багатодітну сім'ю жити на згарищі: "українці, рятуйте"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У маленької принцеси деформований хребет, потрібна операція- " Риточка мріє ходити"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також «Знай.uа " писав, що У маленької Українки рак кісток, врятує тільки операція- " Врятуємо ніжку майбутній танцівниці"