У Львові активно ремонтують важливі дороги та магістралі. Міський голова Львова Андрій Садовий розповів про плани щодо будівництва нових доріг у місті.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

"Щодо вулиці Вернадського. Так, згідно з генеральним планом, дорога має бути побудована, і ми зараз знаходимося в стадії проектної частини. Але мало хто знає, що велика частина цієї дороги проходить крізь Пустомитівський район. Там, в межах червоних ліній повіддавали ділянки в приватну власність. Ми зараз поступово вирішуємо це питання", - сказав мер Львова.

ремонт дороги, скріншот з відео
ремонт дороги, скріншот з відео

Садовий гадає, що некоректно починати будівництво нової дороги, коли ще не закінчений ремонт всіх існуючих магістральних доріг.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сьогодні ремонтуються такі вулиці: Шевченка, Б. Хмельницького, П. Орлика, Курмановича. Розпочали ремонт вул. Пекарської. З 28 вересня розпочинаємо ремонт вулиці С. Бандери. Також вул. Хуторівка знаходиться на фінальній стадії ремонту, там з жовтня пускаємо тролейбус.

"Окрім Вернадського, до речі, ми запланували, відповідно до генерального плану, зробити дорогу Ряшівську, яка має бути від Кульпарківської до летовища. Ну, і, звичайно, вулицю Суботівську з Рясне-2 до Левандівки. Це все є в наших планах", — розповів мер Львова Садовий.

Відповідаю на "гострі" запитання. Все просто:)

Я готовий відповідати на будь-які запитання. Але коли мені їх ставлять, а потім вирізають мої відповіді - це неправильно. Минулого тижня власне така історія трапилась. Під час зустрічі з людьми підійшли двоє чоловіків - один з них накидав мені цілу купу питань, а другий знімав на відео. Згодом у мережі побачив відео, де звучать лише запитання, а моїх відповідей нема. Це нечесно. Як потім з‘ясувалось, це «працювала» команда одного з кандидатів в депутати до міськради від ЄС. Я вважаю, що запитання мають сенс лише тоді, коли на них дають чіткі відповіді. Тому вирішив записати відео і детально розібрати кожне з них. Сподіваюсь, буде корисно. Звіт - lviv2020.com.ua План дій 24/7 - lviv2024.com.ua

Geplaatst door Андрій Садовий op Woensdag 23 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Садового з'явилися п'ять сильних конкурентів - хто претендує на крісло мера Львова

Як повідомляє портал «Знай.uа» Конкурент Садового засвітив на камеру те, чого найбільше боїться мер Львова

Також «Знай.uа» писав, що Садового звинуватили в мерзенній афері з комунальним транспортом: "В обхід ProZorro"