Ігор Зінкевич став офіційно зареєстрованим кандидатом на посаду міського голови Львова.

Про це повідомляє інформацій портал “Варта1”.

Так, стало відомо, що керівник ГО “Варта1”, депутат Львівської міської ради, помічник генерального директора Львівської галереї мистецтв ім. Б. Возницького Ігор Зінкевич — офіційно зареєстрований кандидат від партії “ВАРТА” на посаду міського голови Львова.

Ігор Зінкевич – офіційно зареєстрований кандидат на посаду міського голови Львова


“Офіційно кандидат на посаду Львівського міського голови! О 9:10 год. успішно зареєстрували, тож тепер назад дороги нема”, — прокоментував подію сам Ігор Зінкевич та подякував усім за підтримку.

Окрім того, Ігор Зінкевич — очолює список кандидатів у депутати до Львівської міської ради у Шевченківському районі міста (йдеться про окремі округи Львівської ОТГ).

Як кандидат у міські голови Ігор Зінкевич пропонує розробити Комплексну схему транспорту міста на 20–30 років і розвантажити центральну частину міста від транзитного транспорту за рахунок будівництва нових доріг, транспортних розв’язок, тунелів та естакад. Виступає за гармонійний розвиток громадського і приватного транспорту, пріоритет громадського електротранспорту, зокрема тролейбусного руху.

Нагадаємо, що «ВАРТА» входить у трійку лідерів політичних сил, що братимуть участь у місцевих виборах у Львові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Пальчевський разом з киянами організував мітинг через екологічну ситуацію на Дарниці

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", студенти КНУ повстали проти "слуг" Зеленського

Також, "Знай.uа" писав, що розлючені українці прийшли до Зеленського, немає сил терпіти