В серпні 2020 року порівняно з липнем суттєво змінилися ціни у ЛЬвівській області. Зокрема, вартість продуктів харчування та безалкогольних напоїв зменшилася на 1,6%.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Головного управління статистики у Львівській області.

Найбільше здешевшання торкнулося овочів (на 14,1%) та фруктів (на 10,3%). Пшоно, мед, гречка, вироби з м’яса кулінарні, молоко, ковбаси сирокопчені, цукор, кондитерські вироби з цукру, розчинна кава подешевшали на 2,3–0,3%.

"Водночас на 2,9–1,2% подорожчали крупи манні, птиця (тушки курячі), риба жива, охолоджена, яйця, рис, здобні вироби, печиво сухе, хліб пшеничний з борошна першого ґатунку, чай", –повідомляють статистики.

Раніше до львівської поліції надійшло повідомлення про масове замінування ключових інфраструктурних об’єктів міста. Про це розповіли в Управлінні патрульної поліції Львівської області, передає Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.