Учора, 21 серпня, у п’ятницю, до львівської поліції надійшло повідомлення про масове замінування ключових інфраструктурних об’єктів міста. Про це розповіли в Управлінні патрульної поліції Львівської області, передає Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зазначається, що повідомлення надійшло на електронну пошту відомства. Його автор стверджував, що у місті закладено вибухівку у пологових будинках, лікарнях, аптеках, релігійних спорудах, продовольчих магазинах, залізничному та автовокзалі.

Крім того, як стверджував невідомий автор листа, зі Львова має початися інфікування всієї України новим штамом коронавірусу - SARS COVID.

Не зважаючи на сумнівний тон листа, правоохоронці зобов’язані реагувати на всі повідомлення про замінування.

Цього разу їм довелося обстежити п’ять об’єктів:

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще
  • АС-2 на вулиці Богдана Хмельницького, 225, де було евакуйовано близько двох сотень осіб;
  • автовокзал на вулиці Стрийській, 109 – евакуйовано приблизно 180 осіб;
  • головний залізничний вокзал із евакуацією близько 335 осіб;
  • “Пологовий клінічний будинок №1” на вулиці Мечникова, 8, та Львівський обласний клінічний перинатальний центр на вулиці Дж. Вашингтона, 6, – без евакуації.

Обстежувати об’єкти закінчили о 18:15, жодних вибухових пристроїв не виявили.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.