Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові чоловік повідомив у поліцію про замінування житлового будинку.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

До поліції Львова зателефонували з повідомленням про замінування дев'ятиповерхового житлового будинку № 2а на вулиці Петлюри у Львові. Дзвінок надійшов 18 серпня о 20:50.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Жодних особистих вимог телефонуючий не висунув. Бригада спеціалістів негайно вирушила на місце виклику, працювали підрозділи сил цивільного захисту Львова. Жодних вибухових пристроїв у даному житловому будинку виявлено не було.

Як вияснили правоохоронці, у відділок затефонував мешканець цього ж будинку 1963 року народження. Його було затримано.

У Головному управлінні поліції у Львівській області підтвердили, що правоохоронці затримали зловмисника, який залишив неправдиве повідомлення про замінування.

У поліції прокоментували: "Ним виявився 56-річний житель Львова, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Зловмисник затриманий. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 КК України ("Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності"). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до шести років".

Нагадаємо, що на Вінничині, за фактом неправдивого повідомлення про замінування здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками вчинення злочину.

Як повідомляв портал Знай.ua, правоохоронці Харкова отримали чергове повідомлення про замінування будівель у місті, повідомляє агенція “РБК-Україна”.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні презентували унікальну монографію "Теоретичні основи розслідування навмисних вбивств: кримінально-правові, криміналістичні та психологічні аспекти.