Наразі Львів залишається в помаранчевій зоні карантину, ситуація із захворюваністю у місті — стабільна, є достатній резерв ліжкомісць у лікарнях.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Так, мер Львова Андрій Садовий зазначив що наразі у місті є великий резерв ліжок та ситуація з коронавірусом є стабільною.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


«Станом на сьогодні маємо 186 хворих по області, і маємо 52 нових позитивних ПЛР по місту Львову. По лікарнях — маємо зарезервовано 925 ліжок, з яких на сьогодні хворими зайнято 128. Тобто в нас є достатньо великий резерв ліжок, стежимо за ситуацією кожного дня — в останні два-три місяці дуже стабільна ситуація.

Ми у Львові не допускаємо масових святкувань і моніторимо ситуацію. Але моя юрисдикція закінчується за межею окружної дороги, а воно все пов’язане, бо люди їздять на роботу в місто і з міста», — зазначив Андрій Садовий.

Станом на 15 вересня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 17 247 (+186 за попередню добу). Летальні випадки – 478 (+2). Вилікувалися – 5382 (122)

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 159 702 (+2905) людей захворіло, 3264 (+53) померло, 70 810 (+1267) вилікувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.