У Львові просять придумати ім'я коту, який оселився в офісі Садового. Про це мер міста повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що днями в офіс мера Львова пробрався кіт. Тоді місцеві чиновники оголосили розшук власників тварини, проте все виявилося не так просто.

Читайте Знай в Google News!

Справа в тому, що кота вже бачили в декількох закладах, які розташовані на Площі Ринок. Персонал і власники закладів думали, що кіт загубився і є їхнім улюбленцем.

Насправді тварина виявилася дуже доброзичливою. Кіт дуже часто відвідував тих, хто його годує.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У підсумку всі господарі кота, разом з мером, прийшли до висновку залишити тварину в Ратуші і зробити його головним котом Львівської міської ради. Залишилася лише одна деталь - придумати коту ім'я.

Андрій Садовий з котом, кадр з відео: Facebook

На своїй сторінці мер Львова розмістив відео, де розповів історію кота і попросив жителів міста допомогти з вибором імені для вихованця.

"Звертаємося до львів'ян. Друзі, як цей прекрасний кіт повинен називатися? Дайте йому ім'я" - сказав Андрій Садовий.

Як назвати головного кота Ратуші

Отож епопею з пошуком господаря завершено) Знайшлись одразу 3 власники. Пан Дмитро і 2 ресторани з площі Ринок - П'яте підземелля. Львів і Підпільний Кіндрат - Pidpilnyj Kindrat. Ми не знали, хто ж справжній 🤔. А виявилось, що котик розумний і дружить з усіма, хто годує) Маємо тепер головного кота Львова. Тільки от імені ще не придумали. Давайте разом якось назвемо нашого улюбленця) Які будуть пропозиції?)

Geplaatst door Андрій Садовий op Vrijdag 11 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині собака знайшла господиню в будинку престарілих

Як повідомляв портал "Знай.uа", найбільший і маленький осли в світі стали кращими друзями

Також, "Знай.uа" писав, що Буковину заполонили зубри, парк "Юрського періоду" показали захоплюючим фото