До Книги рекордів України внесли козла з Одеської області, який має найдовші роги в нашій країні, кожен з них досягає майже 1 метра.

Про це у Facebook повідомила керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, яка розмістила відповідне фото тварини і її хазяйки.

Власниця козла - Олена Мазур із села Первомайське Одеської області \ Фейсбук Вєтрова Лана


«Ці роги - майже метр кожен! Їхній власник - п'ятирічний козел Пірат зааненської породи - носить ці роги дуже гордо. Крім того, навчився застосовувати їх з практичною метою: стає на задні ноги і збиває рогами високі і найсмачніші грона винограду, якими любить ласувати», - написала вона.

Власниця козла - Олена Мазур із села Первомайське Одеської області. Тварину внесли в реєстр національних рекордів у категорію «Жива природа».

Ці роги - майже метр кожен! Їх власник – п’ятирічний козел Пірат Зааненської породи, - носить ці роги дуже гордо. Крім...

Geplaatst door Вєтрова Лана op Donderdag 10 september 2020

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в мережі показали відео, на якому головним героєм виступає річка Тиса. Її природна краса захоплює дух.

Також Знай передавав, що українець поставив незвичайний рекорд. Чоловік зробив татуювання на висоті 4 кілометри.

Нещодавно Знай передавав, що 54-річний Микола Лиховидов в черговий раз поставив рекорд України як найстаріший професійний футболіст.