Львів'ян просять зібрати необхідну суму коштів на реабілітацію хлопчика з ДЦП.

Про це повідомляє Львівський портал.

Так, стало відомо, що сім'я 13-річного Павла Бокало благає про допомогу. Хлопчику з ДЦП необхідно зібрати 80 тисяч гривень на курсове лікування.

Фото: Львівський портал


Мама хлопчика Галина розповіла, що у неї були важкі та довгі пологи, в результаті чого син отримав травму. Після того як їх виписали її син відставав у розвитку. Пізніше на обстеженні у хлопчика діагностували ДЦП.

У 13-річного хлопчика наразі ДЦП у стадії прогресування, у фазі самостійного сідання. Судомний синдром. Наразі хлопчик не може самостійно ходити. Але, правильне лікування показує добрі результати. Лікарі дають надію, що хлопчик може ходити, але на це потрібен час та кошти.

Фото: Львівський портал


Наразі допомогти хлопчику може Міжнародна клініка відновлень у місті Трускавець. Вартість одного такого лікування 20 тисяч гривень, проте таких курсів маж бути чотири на рік. Сім'я хлопчика немає достатньої суми грошей аби відвезти його на лікування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що Дочка знаменитого композитора потрапила в секту: "змусили продати квартиру, ледь не вбили”

Також портал "Знай.uа" " писав, що Тернополяни відправили дітей до садочків, наплювавши на "червону зону" Зеленського: "божеволіють у чотирьох стінах"

Також портал "Знай.uа" писав, що Самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька: "куля не вибирає"