Незаміжня жінка з Донецька завжди хотіла стати матусею, тому вона вирішила всиновила трьох діток.

Про це повідомляє 24 Канал.

Незаміжня жінка Олена Яковлева-Чигрин, яка родом із Донецька, вирішила стати матір’ю прийомної дитини у 2012 році. Згодом вона всиновила ще двох діточок: брата й сестричку. Уже в статусі багатодітної їй довелося покинути рідне місто і будинок через війну.

Скріншот


Зараз 12-річна Даринка пригадує, перед першою зустріччю з майбутньою мамою всю ніч не могла заснути. Саму ж жінку знайомство з дівчинкою шокувало, дитині було майже 4 роки, але вона практично не розмовляла. Як виявилося, рідні залишили дитину у півторарічному віці, її перекидали з лікарні в лікарню, оскільки вона постійно хворіла. У результаті цього дитина отримала важку психологічну травму, і попри те, що вона вже 7 років живе у новій сім’ї з мамою Оленою, все одно потребує занять із психологом.

Скріншот


Згодом Даринка попросила свою маму про братика і сестричку, сказала, що не хоче бути сама, їй потрібно з кимось гратися. Так Олена замислилася про ще одне всиновлення. Тоді у їхній сім’ї з’явились Анатолій та Вікторія. Жінка згадує, що дітки були занедбані, Віка у 6 років важила менше, ніж 12 кілограмів, та перенесла аж 5 операцій.

Толік не знав елементарних речей – не розбирався у кольорах, не називав частин тіла. Перші роки життя родини були важкими. Дарина навіть говорила мамі, аби вона відвезла Толика і Віку назад у Дитячий будинок. Олена довго та наполегливо пояснювала що вони тепер одна родина і мають любити один одного.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот


5 січня 2014 року, згідно з рішенням суду, Олена стала багатодітною мамою. А вже через місяць на Донбасі почались заворушення.

" Коли почалися постріли, мені подзвонили з садочка і сказали чимшвидше забрати дітей. Я боялася, щоб встигнути. Бо ж куля не вибирає", – розповідає Олена.

Згодом сім'я покинула свій будинок у Донецьку і переїхала спершу в Селидове, а вже згодом вирушили до Києва, бо робота Олени та її офіс переїхав туди. У столиці багатодітна мама зустріла своє кохання. Свого чоловіка вона називає героєм, адже він пройшов Майдан, воював добровольцем на Сході. Чоловік, маючи власних двох дітей, взяв її з трьома.

Історія всиновлення трьох діточок

Неодружена жінка Олена Яковлева-Чигрин з Донецька вирішила стати матір’ю прийомної дитини у 2012 році. Потім жінка всиновила ще двох діточок: брата й сестричку. І от з трьома дітьми їй довелося покинути рідний Донецьк і будинок через війну. Зараз щаслива родина живе у Києві, Олена зустріла коханого чоловіка і одружилася. До слова, на пару у них п’ятеро дітей! Ви теж можете стати батьками для одного з 6 тисяч малюків, які мріють про родину! Консультацію щодо усиновлення можна отримати за номером: 0 800 300 484. Деталі на сайті ridni.org.ua Більше за посиланням: https://24tv.ua/usinovila-3-ditey-vtratila-dim-cherez-viynu-vrazhayucha-novini-ukrayini_n1361030

Geplaatst door 24 Канал op Dinsdag 16 juni 2020

бов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українська волонтер і політик Яна Зінкевич відреагувала на санкції Путіна

Як повідомляв портал "Знай.uа", мати чотирьох дітей зробила вишиванки для українських героїв

Також, "Знай.uа" писав, що Львівська пенсіонерка зв'язала 500 пар шкарпеток для військових на Донбасі