У Львові в одному з багатоповерхових будинків вже кілька днів з-під крана тече руда вода.

Про це спільноті "Варта-1" написав львів'янин Роман Верхоляк.

У Львові із кранів містян потекла руда вода, якою огидно навіть руки мити, а не те, що готувати на ній їжу чи прати одяг. На знімках, які опублікували містяни чітко видно, як з крана у ванній тече брудна вода коричневого кольору, якою просто неможливо користуватися.

Фото: Роман Верхоляк


"Це щоденно тече з наших кранів, за це ми платимо, на доставку цього йдуть наші податки. Подякуймо владі за бонус який ми отримуємо разом з водою. ПС. Фільтри міняю кожних 14 днів", - написав львів'янин Роман Верхоляк.

Фото: Роман Верхоляк


Як зазначають львів'яни, у Львівводоканалі не поспішають усувати цю проблему, а від комунальниківвони постійно чують відмовки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот

Відео можна переглянути тут.

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт. Місцеві активісти показали, як ходять тролейбуси по одному з міських маршрутів.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти. Так у Львові планують завершити ремонт вулиці Чернівецької, реконструкцію частини вулиці Богдана Хмельницького.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.