Депутат Львівської міськради та керівник організації «Варта 1» Ігор Зінкевич заявив про участь у виборах мера Львова. На виборах 2015 року Зінкевич вже брав участь, тоді він посів шосте місце з результатом 3,3%, зараз соціологи прогнозують йому майже 10%.

«”ВАРТА” візьме участь у місцевих виборах 25 жовтня у Львові та в області. Кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ висуває депутата ЛМР, керівника ГО «Варта-1» Ігоря Зінкевича», – йдеться у повідомленні пресслужби партії.

Ігор Зінкевич


Варто зазначити, що про участь у виборах голови Львівської ОТГ вже заявили десять політиків – чинний мер Львова Андрій Садовий, народні депутати Тарас Батенко та Ярослав Рущишин, колишні народні депутати Оксана Юринець, Ігор Васюник та Руслан Кошулинський, депутатка Львівської міськради Юлія Гвоздович, ексзаступник голови Львівської облради Володимир Гірняк, 52-річний стоматолог Юрій Бунь та міський провокатор Остап Стахів. Окрім них точно ще буде кандидат від партії «Слуга народу», яка проводить свої праймеріз.

Вибори голови Львівської ОТГ пройдуть в неділю, 25 жовтня.

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.