У Львові жінка випала з балкону багатоповерхівки. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, інцидент трапився у п’ятницю, 28 серпня, приблизно о 12:00 дня. З балкону багатоповерхівки, розташованої на вулиці Кульпарківській, 133а, випала 56-річна львів’янка.

На жаль, отримані внаслідок падіння з 14 поверху травми виявилися несумісним із життям – постраждала загинула на місці.

За повідомленнями свідків події, жінка 1964 року народження не була мешканкою цього будинку – вона проживала на вулиці Городоцькій.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Вона не з цього будинку - зайшла, піднялася на загальний балкон, і далі сталось що сталось», «Або вона пацієнтка лікарні напроти, або допомогли. У 56 років випасти - це смішно. Може її ще - пограбували чи зґвалтували? Там багато наркоманів ходять», - припускають у коментарях до повідомлення про трагедію місцеві мешканці.

Всі обставини трагічної події мають встановити представники правоохоронних органів.

Нагадаємо, що у Львові чоловік впав з моторошної висоти і розбився, не втримавши рівноваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі потребує допомоги Малятко, яке нещодавно випало з вікна і зараз перебуває в реанімації.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі під час візиту президента Володимира Зеленського побили дівчину, яка хотіла поставити йому кілька запитань. Активістка розповіла, що постраждала вона під час того, як захищала свою бойову подругу.