У Львові під час виконання реставраційних робіт на одній вулиць міста впав робітник, від безлічі отриманих травм чоловік загинув.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Так, стало відомо, що у Львові під час виконання робіт з риштування будинку на площі Галицька,7 впав працівник. Він отримав травми, які виявлялися несумісні з життям та загинув на місці пригоди.

«Сьогодні, під час виконання реставраційних робіт на об’єкті площа Галицька, 7 з риштування впав робітник. На жаль, травми, яких зазнав робітник фірми „Львів-реставрація“, виявилися не сумісні з життям. Висловлюємо співчуття родині та близьким. Робітнику було 59 років. Деталі трагічного випадку з’ясовуємо», — повідомив Андрій Москаленко.

Фото: Вголос


За його словами, в будинку на пл. Галицька, 7 відбувається реставрація еркеру та балкону на замовлення управління охорони історичного середовища ЛМР. Роботи виконує ТЗДВ «Львів-реставрація».

За даним фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 272 (порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

повідомлення поліції Львівської області: Facebook

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі пенсіонер вирішив підробити мінером.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Хмельницьком молодий хлопець вистрілив собі в голову, щоб похвалитися перед друзями.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі шумахер на BMW зніс стареньку з пішохідного переходу