Львів'яни не задоволені чергами на трамвай за маршрутом №8. про це розповіли на сторінці "Сихів медіа"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 26 серпня, мешканка Львова Savchuk Galyna на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила про те, що кожен день стикається з проблемами, які пов'язані з малою кількістю трамваїв на маршруті №8. Через це жінка та інші жителі міста постійно стоять у чергах.

Читайте Знай в Google News!

"Черга на трамвай №8, майже кожен день в інтервалі часу 17:15 до 17:40. На зупинці необхідно чекати 30-40 хвилин, від 17:20 до 17:35 жодного трамвая №8. Реально зайти в третій за рахунком трамвай. Прошу виправити цю ситуацію. На Сихів дуже великий пасажиропотік. Наприклад на трамвай №3 жодного разу не виявлено такої черги" - написала жінка.

повідомлення Сихів медіа: Facebook

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У повідомленні відзначили, що з настанням карантину багато людей зіткнулися з проблемою проїзду в громадському транспорті, в тому числі і з величезними чергами.

Львів'яни чекають трамвай, фото: Facebook Сихів медіа

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові пасажиропотік в метро впав на 47%. У січні-липні на Харківщині всіма видами транспорту скористалися 190 мільйонів пасажирів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві маршрутка буквально застрягла на проїжджій частині посеред суцільної величезної калюжі.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі водій маршрутки відзначився винятковим хамством на адресу пасажирів.