У Львові у зв'язку з епідеміологічною ситуацією адаптивний карантин продовжено до 31 жовтня.

Про це повідомила очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галина Слічна під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM».

Так, Львівщина досі залишається у помаранчевій зоні карантину. Наразі уряд ще не оприлюднив нової постанови щодо карантинних обмежень, відтак на рівні міста ніяких змін поки немає.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан


«Зараз важко говорити детально про зміни щодо карантинних норм, адже ще немає оприлюдненої постанови. Але вже відомо, що адаптивний карантин продовжено до 31 жовтня та залишається 4 рівні класифікації: зелений, жовтий, помаранчевий і червоний. Нові вимови частково скорегують ці 4 рівні, але без постанови важко говорити про якісь деталі ”, — сказала Галина Слічна.

Зазначимо, що Львів залишається у помаранчевій зоні. Ці показники захворюваності переглядають кожної п’ятниці і державна комісія визначає, до якої зони віднести той чи інший населений пункт.

Станом на 27 серпня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 13 763 (+203 за попередню добу). Летальні випадки – 374 (+7). Вилікувалися – 4061 (+106).

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 112 059 (+1974) людей захворіло, 2403 (+49) померло, 54 217 (+763) вилікувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.