Мер Львова Андрій Садовий побив глечики з Петром Порошенком через 5 канал.

Про це Садовий написав у соціальній мережі фейсбук.

Так, міський голова Львова Андрій Садовий звинуватив журналістів 5 каналу у поширенні фейків. Він виклав скріншот з новиною, яку він назвав фейком. Так, 5 канал поширив інформацію про заборону у Львові використання герба України на закладах освіти.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


"Отакий «подарунок» на свято, після урочистого підняття прапора на Меморіалі Героїв Небесної сотні, отримав від 5 канал. Думав вони вже давно досягнули дна, але ж ні, стараються, заглиблюються далі.
Це не журналістика. Коли минулого разу 5-й канал вже зловили на подібній чорнусі, його керівник виправдовувався, що він не впливає на цей контент, що це, буцімто, якийсь незалежний продакшн. А що цього разу?", - написав Садовий.

Фото зі сторінки Андрія Садового


Варто зазначити, що герб України на вивісках освітніх закладів скасувала міністр освіти часів Петра Порошенка Лілія Гриневич. До 28.05.2019 існував наказ міносвіти, яким регламентувалась наявність на вивісках загальноосвітніх навчальних закладів усіх форм власності Державного Герба України.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Отакий «подарунок» на свято, після урочистого підняття прапора на Меморіалі Героїв Небесної сотні, отримав від 5 канал....

Geplaatst door Андрій Садовий op Zondag 23 augustus 2020

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.