У Львові водіїв трамваїв залишили без можливості скористатися вбиральнею. Детальніше про це розповідає "Трудова Галичина" в Facebook.

Повідомляється, що нещодавно водіїв трамваїв №2 залишили без кімнат відпочинку, оскільки будівля, яка раніше використовувалася ЛКП "Львівелектротранс" по вулиці Коновальця, перейшла у володіння Центру управління дорожнім рухом. І чиновники цієї "шановної" установи перекрили доступ водіям трамвая тепер і в туалет, замінивши на дверях магнітний код.

Як пояснили в самій установі, на це вони пішли через те, що вбиральнями користувалися сторонні люди. Тільки ось вони чомусь відмовилися перекодувати магнітні ключі для співробітників електротранспорту.

Як ми зазначали раніше, в цьому ж приміщенні раніше знаходилися кімнати відпочинку для водіїв трамваїв. Тепер же, вони змушені обідати і відпочивати прямо в трамвайних вагонах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Хороша турбота про здоров'я водіїв керівництвом ЛЕТу, особливо під час карантину", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у Львові бидло-маршрутник вигнав матір Героя АТО.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові з вересня очікується черговий транспортний колапс через реконструкцію вулиць.

Також Знай.иа писав, що у Садового заявили, що пільговики можуть їздити в громадському транспорті в години пік.