У Львівській області водій ВАЗ скоїв наїзд на 6-річного хлопчика-велосипедиста. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Львівській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в четвер, 13 серпня, близько 14:30 в місті Буськ сталася аварія – 42-річний городянин скоїв наїзд на 6-річного хлопчика велосипедиста, керуючи транспортним засобом ВАЗ-2108. На щастя, дитина залишилася живою, проте її госпіталізувала швидка допомога з тілесними ушкодженнями.

На місце події прибули співробітники поліції. Слідчими територіального підрозділу було відкрито кримінальне провадження згідно ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом трьох років або без нього.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На даний момент поліція проводить досудове розслідування і встановлює всі подробиці події.

Правоохоронці вкотре закликають водіїв бути особливо уважними, керуючи транспортними засобами в населених пунктах. Не відволікайтеся на сторонні справи, будьте уважні і не перевищуйте дозволеної швидкості руху. Батькам також нагадуємо про необхідність стежити за своїми малолітніми дітьми. Відпускаючи кататися на велосипеді, не забудьте нагадати їм Правила дорожнього руху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жителя Червонограда Львівської області судитимуть за побиття 12-річної доньки.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині позашляховик застряг у річці під час переправи.

Також Знай.иа писав, що у Львові розшукують чоловіка, якого підозрюють до низки злочинів у центрі міста.