«Золочів.нет» повідомляє про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася 8 серпня, близько 22.00. НП сталося у селі Єлиховичі у Золочівському районі на Львівщині.

Заступник начальника слідчого відділу Золочівського відділу поліції, майор Юрій Яворський, повідомир, що відбулося попутне зіткнення гужового воза та автомобіля марки Volkswagen Vento.

Внаслідок зіткнення пасажир воза отримав тілесні ушкодження - перелом лівої ноги і був госпіталізований у Золочівську центральну районну лікарню.

Триває досудове розслідування. Встановлюються всі обставини скоєння кримінального правопорушення.

Нагадаємо, на Франківщині сталася смертельна ДТП. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Повідомляється, що 9 серпня о 18: 10, в селищі Перегінське Рожнятівського району Івано-Франківської області сталася ДТП в якій легковий автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом.

Слідчі встановили, що водій Mercedes Vito виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем ВАЗ.

В результаті зіткнення три людини загинули, ще двоє отримали серйозні травми і були госпіталізовані. Серед загиблих є маленька дитина.

26-річний водій Mercedes не постраждав, його перевірили на кількість алкоголю в крові. Виявилося, що чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Алкотестер показав 2,42 проміле.

Чоловік був затриманий в порядку ст.208 КПК України за вчинення злочину за ч. 3 ст. 286 ККУ. Вирішується питання про повідомлення підозри водієві, а також обрання запобіжного заходу.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Буковині кар'єр поховав живцем молодого хлопця - ніхто не прийшов на допомогу

Також портал «Знай.uа» писав Потрійна ДТП на швидкісній трасі з переворотами і постраждалими, відео

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Хмельницьким рибалка перетворив своє авто на "субмарину" - пішло на дно за лічені хвилини