На Львівщині затримали останнього члена злочинного угруповання, який причетний до викрадення людини у березні минулого року. Детальніше про це розповідає прес-служба поліції Львівської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що 38-річний житель Львівщини, який був оголошений у розшук за підозрою у викраденні людини, у п'ятницю, 14 серпня, самостійно звернувся до Галицького районного суду міста Львова.

Слідчі відділу з розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини під процесуальним керівництвом прокуратури області повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, згідно ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Незабаром суд обере підозрюваному запобіжний захід.

у Львові затримали чоловіка, причетного до викрадення людини / фото: поліція Львівської області

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що 14 березня 2019 року на стоянці поблизу ТРЦ Львова "Victoria Gardens" група зловмисників насильно заштовхала в мікроавтобус Volkswagen городянина і відвезла його на лісовий масив в Пустомитівському районі області. Вони завдали потерпілому тілесні ушкодження та утримували протягом декількох годин.

Один з учасників угруповання був затриманий 5 серпня в Житомирській області. На даний момент його відправили під домашній арешт. Іншого зловмисника поліція розшукала та, згідно з рішенням суду, затримала на території Перемишлянського району. Суд обрав йому запобіжний захід - особисте зобов'язання.

Наразі досудове розслідування триває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жителя Червонограда Львівської області судитимуть за побиття 12-річної доньки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові розшукують чоловіка, якого підозрюють до низки злочинів у центрі міста.

Також Знай.иа писав, що у Львові затримали водія з рекордним вмістом алкоголю в крові - майже 3 проміле.