У Львові правоохоронці затримали молодого мотоцикліста, який їхав у пішохідній зоні. Копи виявили, що мотоцикл виявився краденим

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львову.

Так, у середу, 17 червня, близько 12:00 год., львівський велопатруль зупинив на вулиці Катедральній мотоцикліста. Зазначається, що водій був без шолома та їхав у пішохідній зоні. Мотоциклом “MV Agusta Motor S Raptor” керував 26-річний мешканець міста Львова.

Фото Національної поліції


Правоохоронцям вдалося встановити особу за паспортом, адже жодних документів, які б дозволяли керувати транспортним засобом, у молодика не було. Як зазначається, документів на мотоцикл у молодика також не було.

В базі даних з’ясувалося, що мотоцикл крадений і перебуває у міжнародному розшуку “Інтерпол”. Зазначається, що двоколісний викрадений в Італії ще у 2013 році.

Чоловіка, після оформлення всіх адмінматеріалів, супроводили у Галицький відділ поліції для з’ясування обставин.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі аферист виманив у таксиста весь денний заробіток.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині затримали чиновника за хабар.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині у мажору вкрали 50 тисяч гривень прямо із салону автомобіля.