У Львові, вчора,19 травня, патрульні виявили дівчину, яка ймовірно пограбувала пенсіонера.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Як стало відомо, то вчора, близько 13 години, патрульним 3 батальйону надійшло повідомлення,про те що на вулиці Городоцькій невідома жінка відкрито заволоділа грошовими коштами в сумі 1700 гривень та побігла у невідомому напрямку.

Співробітники поліції оперативно прибули за вказаною адресою та зустрілись із 66-річним чоловіком, який детально описав дівчину, яка витягнула гроші з його задньої кишені. Копи в радіоефір повідомили орієнтування всім екіпажам міста та розпочали пошуки крадійки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Неподалік від місця події в одному із прилеглих двориків, патрульні помітили схожу за описом дівчину в компанії трьох чоловіків. Згодом, 30-річну львів’янку впізнав і сам заявник-пенсіонер.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції, для встановлення всіх обставин подій.

Тепер дівчині загрожує відповідальність за ч.1 ст.186 (Відкрите викрадення чужого майна) ККУ.

"Чим швидше ви звернетесь на спецлінію 102, тим швидше виявити грабіжника по гарячим слідам!"- кажуть у поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Три підлітка з Харкова можуть сісти за шоколадку

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві бидлорукий злодій обчистив офіс, дотримуючись карантину - маска, рукавички і "дистанція"

Також «Знай.uа» писав, що У Львові жінку обчистила банда ромської національності - ні айфона, ні сережок