У Львові з вікна багатоквартирного житлового будинку випав чоловік. Детальніше про це розповідає видання "Варта1" з місця подій.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 11 серпня, в Сихівському районі міста Львів, на проспекті Червоної Калини, 77. За словами очевидців, чоловіка викинув з вікна власний син на грунті конфлікту.

На місце події прибула бригада швидкої допомоги та правоохоронні органи. Як повідомляє видання, посилаючись на власні джерела, чоловік живий, його госпіталізували з травмою ноги. За інформацією від поліції, потерпілий, попередньо, випав з вікна квартири, розташованої на другому поверсі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Співробітникам правоохоронних органів належить з'ясувати всі подробиці інциденту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові літній чоловік 40 хвилин чекав медиків швидкої допомоги, перебуваючи в поганому самопочутті.

Як повідомляв портал Знай.иа, у центрі Львова вся вулиця Данила Галицького і алея навпроти театру ляльок усіяна мертвими голубами. Багато відзначили, що хтось навмисно потравив птахів, які їм нібито заважали.

Також Знай.иа писав, що у Львові на території синагоги Золота Роза, яка на даний момент є пам'яткою архітектури, невідомі влаштовують гуляння з алкоголем і справляють нужду прямо під руїнами пам'ятки.