Маленькій Українці, яка все життя бореться зі страшною хворобою, терміново потрібна допомога. Про це розповіли на сторінці в підтримку дівчинки "Лілія Лопатка. Сторінка допомоги донечці" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що дівчинці Лілії ще при народженні поставили страшний діагноз — атрезія жовчних шляхів. Тоді батьки змогли зібрати кошти на лікування і вирушили до Польщі, де дівчинці провели операцію по Касаї, яка врятувала їй життя.

Зараз Лілії 16 років і всі ці роки вона жила повноцінним життям. Однак сталося те, про що польські медики попереджали батьків після операції — дівчинці потрібна пересадка печінки.

У цілому Лілія пережила дві операції з трансплантації печінки. Першу їй провели через погіршення стану, другу — через відторгнення донорського органу.

Лілія Лопатка, фото: Facebook Лілія Лопатка. Сторінка допомоги донечці

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак на цьому муки дівчинки не закінчені і їй необхідно обстеження в клініці в Бельгії. Батьки кинули всі сили і кошти на проведення життєвоважливих операцій для Лілії і не можуть оплатити рахунок клініці. У зв'язку з цим вони змушені звернеться за допомогою до небайдужих людей.

"Наша сім'я фінансово виснажена до кісточок, тому що кожна копійка була витрачена на операцію і передопераційне лікування... І зараз ми просто не обійдемося без Вашої допомоги!" - написала мама дівчинки в повідомленні.

Повідомлення мами дівчинки: Facebook Лілія Лопатка. Сторінка допомоги донечці

Нагадаємо, що малюк з Чернівців відчайдушно бореться з раком.

Як повідомляв портал "Знай.иа", маленький українець переміг хворобу і поховав маму, добрі люди не залишили в біді.

Також, "Знай.иа" писав, що маленький львів'янин з раком крові вперто бореться за життя.