У ДСНС України повідомиди, що 29 липня ввечері гелікоптер ДСНС у медичному варіанті доправив до Києва 13-річну дівчинку, яка разом із сестрою та батьками потрапила у ДТП, що сталося 27 липня на трасі Київ-Чоп в с. Дубина Бродівського району Львівської області.

“З міста Броди дитину було вирішено транспортувати після консультації фахівців – нейрохірурга та анестезіолога, які також прибули з Києва. Надалі її лікуванням займатимуться столичні лікарі”,- йдеться у повідомленні.

27 липня о 13:23 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що на трасі Київ-Чоп в с. Дубина Бродівського району відбулось зіткнення автомобілів “Lexus” з автомобілем ВАЗ-2121 “Нива”, які після зіткнення зачепили ще вантажний автомобіль “RENAULT Magnum”. Тоді внаслідок автозіткнення травмовані четверо осіб.

Цьогоріч це вже не перший випадок, коли гелікоптери ДСНС надають допомогу громадянам, які з різних причин не можуть безпечно дістатися медичного закладу в іншому куточку країни.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нещодавно до столичного Інституту серця було перевезено пацієнта після трансплантації серця.

Під час недавніх паводків у Карпатському регіоні гелікоптер ДСНС транспортував породіллю, якій була необхідна госпіталізація, проте дороги були пошкоджені негодою.

Загалом, виконання рейсів санавіації дозволяє у найкоротші терміни доправили важкохворих, або важкотравмованих пацієнтів для надання їм необхідної допомоги без ризику ускладнень у разі наземного транспортування.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові схопили рекетира за кермом - нахабний таксист "накрутив" лічильник" на 3000 доларів

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові вшанують пам'ять метрополита Шептицького - був совістю Галичини і всієї України

Також портал «Знай.uа» писав, що Львів'янці видалили кісту розміром з яйце "без наркозу" - унікальна операція прогриміла на всю Україну

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw