На Львівщині правоохоронці затримали таксиста-рекетира, який вимагав у жителя Сокальщини 3000 доларів.

Про це повідомляє інформаційний портал «Над Бугом».

Так, на Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, який вимагав гроші і погрожував фізичною розправою жителю Сокальського району. Після цього 62-річний мешканець одного із сіл району повідомив про інцидент правоохоронцям.

таксі, скріншот з відео
таксі, скріншот з відео


За інформацією поліціянтів до заявника додому приїхав 38-річний житель сусіднього селища та вимагав гроші у сумі три тисячі доларів США. При цьому залякував господаря та погрожував фізичною розправою. Правоохоронцям вдалося встановити на якому автомобілі поїхав зловмисник, після переслідування, затримали його.

«Як стало відомо, затриманий зловмисник працює таксистом у Сокалі. Таксист позичав гроші заявнику. Останній борг віддав, але 38-річний молодик вирішив “вибити” ще проценти із позичальника, оскільки підріс курс долара та відбулась інфляція», – зазначається у повідомленні.

Наразі зловмиснику вже повідомили про підозру. За вимагання чоловікові загрожує – обмеження волі до п’яти років або ж тюрма на той самий термін.

Нагадаємо, раніше У Харкові банда малоліток перетворила машину на попіл.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Водій автобуса врізався в книгарню, постраждали діти.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що На Львівщині таксист Uklon під наркотиками влетів у п'яну Audi.