На Львівщині сталося страшне ДТП в якому постраждали люди. Про це розповіли на сторінці поліції Львівської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 27 липня, близько 14:00 на дорозі Київ-Чоп, поблизу села Дубина Бородівського району зіткнулися легкові автомобілі Lexus, Нива і вантажівка Reno.

ДТП на Львівщині, фото: Facebook поліція Львівської області

На місце події виїхали співробітники відділу розслідувань злочинів в сфері транспорту поліції Львівщини, а також інші територіальні служби поліції.

"Як попередньо встановили поліцейські, зіткнулися автомобілі "Лексус", за кермом якого перебував 48-річний житель Києва, "Нива" та вантажівка "Рено" під керуванням 53-річного водія." - сказано в повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В результаті ДТП постраждав 60-річний водій Ниви, а також 48-річний водій Lexus, в якому перебували двоє пасажирів — дівчинки 13 і 16 років. В даний момент вони доставлені в лікарню і медики уточнюють їх стан.

Повідомлення поліції Львівської області: Facebook поліція Львівської області

Поліцейські встановлюють всі обставини події. Вирішується питання щодо правової кваліфікації даного ДТП.

Нагадаємо, що під Чернівцями некерована вантажівка розчавила чоловіка - не помітив і дав по газах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові дружок Зайцевої збив стареньку смерть прямо на зебрі - дорога в крові і зламаний посох.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві водій на шаленій швидкості збив пішохода - закривавлене тіло відлетіло на 50 метрів.