На Львівщині вчора, 23 липня, близько 16:35 год., між будинками на вулиці Шевченка у місті Дубляни потрапив в аварію 8-річний хлопчик на електросамокаті.

“Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля “ВАЗ-2106”, мешканець Жовківського району, скоїв наїзд на восьмирічного хлопчика, місцевого мешканця, який їхав на електричному скутері. Внаслідок наїзду, хлопчик отримав тілесні ушкодження, зокрема, перелом ноги та був доставлений у лікарню”, — повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання — штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на термін до двох років, або ж арешт терміном до шести місяців, або обмеження волі на термін до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Прикарпатті потяг зніс самовпевненого "шумахера" на автомобілі — думав проскочити

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Дніпром "копійка" перетворилася на залізну домовину — тіла діставали з купи металу

Також портал «Знай.uа» писав, що Маленьких чернівчан пустять в садки, батьки п'ють шампанське

https://www.youtube.com/watch?v=rWC5giKFUVo