У суботу, 18 липня 2020 року, у Львові, на вулиці Антонича, 12, виявили тіло чоловіка.

Про це повідомляє спільнота Varta-1.

Наразі, правоохоронці Сихівського ВП ГУНП у Львівській області встановлюють обставини смерті та особу чоловіка.

Зазначається, що чоловіка було знайдено 18.07.2020 року по вул. Антонича, 12 м. Львова, де останній і помер.

Якщо комусь відома особа загиблого чоловіка, прохання сповіщати по номеру “102” або +380 (68) 054 01 21 чергова частина.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові на одній з вулиць міста місцеві жителі помітили пожежу, через це викликали рятувальників.

Так, стало відомо, що у понеділок 20 липня близько о 06:20 до пожежної служи надійшов виклик, що на вулиці Городоцька 60 сталася пожежа. На місце пригоди оперативно прибули всі спецслужби.

Прибулі на місце пригоди рятувальники ДСНС оперативно приступили до ліквідації пожежі. Згодом коли вогонь погасили, рятувальники хотіли перевірити, чи все вже в нормі, але їм це не вдалося.

Свідки пожежі розповіли, що в одній з квартир зарилася психічнохвора людина та не впускає пожежників чи поліцію, щоб перевірити чи немає загорянь більше, чи нічого не тліє. При цьому при будь-якій спробі вмовити впустити спецслужби чоловік нецензурно висловлюється.

Також, у Львові у лісопарку місцевий чоловік сексуально домагався дівчину, яка відпочивала у парку.

Так, стало відомо, що у четвер, 16 липня в одному з парків Львова у Сихівському районі стався неприємний інцидент. До молодої дівчини, яка посеред білого дня відпочивала у парку домагався незнайомий чоловік.

Незнайомець підійшов до дівчини просто коли вона засмагала, а коли та намагався закричати, щоб покликати на допомогу, він затулив їй рота рукою.

Варто нагадати, що у Львові поліцейські затримали підозрюваного у сексуальному насильстві. Правоохоронці шукають докази того, що конкретний чоловік напав на 20-річну дівчину, погрожував їй розправою, зґвалтував і пограбував.

Як повідомляв портал Знай.uа бездіяльність Садового криза з вивезенням сміття у Львові може повторитися.

Також Знай.uа писав, що у Львів і область може повернуться жорсткий карантин.