На Львівщині правоохоронці затримали підозрюваного у зґвалтування 20-річної дівчини.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Так, стало відомо що львівські правоохоронці затримали зловмисника, підозрюваного у сексуальному насильстві та розбої.

Зазначимо, що на початку червня до правоохоронців звернулась 20-річна львів’янка, яка повідомила про скоєння щодо неї сексуального насильства. За словами заявниці, 6 червня близько 22.30 на вулиці Бережанській у Львові на неї напав невідомий чоловік. Погрожуючи ножем, він силоміць затягнув її у безлюдне місце, вчинив сексуальне насильство, після чого відібрав у жертви гроші та особисті речі й втік.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео


Під час досудового розслідування правоохоронцям вдалося встановити, що до вчинення злочину причетний 33-річний житель Тернопільської області, який тимчасово проживає у Львові. А вже 30 червня поліцейські затримали зловмисника та, за рішенням суду, взяли його під варту терміном на 60 діб.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.153 (Сексуальне насильство) та ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що йому загрожує – до семи років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом молодий збоченець зґвалтував 50-річну жінку - чекав у лісі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа в Запоріжжі псих взяв на мушку бувалого копа і "покаявся", але тепер пізно.

Знай.uа писав, в Запоріжжі схопили сивого збоченця - "Хотів навчити дівчаток всьому".