Поліція Самбора склала протоколи на мера міста Юрія Гамара та керівника міського відділу освіти Любов Войтко за порушення умов карантину. Відповідна заява з'явилася на офіційному сайті ГУНП у Львівській області.

Як виявилося, мер Самбора Юрій Гамара спільно з керівником міського осередку освіти Любов'ю Войтко організували урочисте відкриття нового приміщення управління освіти, де були присутні більше тридцяти людей. Ні про яку дистанції і захисних масках і мови не йшло. Більш того, на відкриття запросили священика, щоб той охрестив нове приміщення.

У Самборі оштрафували мера за порушення карантину / фото: Самбірська міська рада в Facebook

Як про це дізналася поліція?

На Facebook-сторінці Самбірської міської ради з'явилася публікація, до якого прикріпили безліч знімків з урочистого відкриття. Звичайно ж, правоохоронців збентежив той факт, що в одному приміщенні знаходилося більше 30 осіб без дотримання карантинних вимог.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Самборі оштрафували мера за порушення карантину / фото: Самбірська міська рада в Facebook

Як повідомили в поліції, на організаторів заходу вже був складений адміністративний протокол згідно ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Тепер порушникам доведеться сплатити штраф у розмірі від 34 тисяч гривень.

Проте, сам міський голова Самбора Юрій Гамар заявив, що він уже спілкувався з правоохоронцями, але ніхто не видавав йому будь-яких протоколів і він нічого не підписував щодо отримання штрафу.

Нагадаємо, що в аеропорту Львова встановили термінали ПЛР-тестування на COVID-19. Ними вже скористалися 23 пасажири, які прибули з Лондона до Львова.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові головний залізничний вокзал отримав нову підсвітку.

Також Знай.иа писав, що у львівській мерії відповіли на питання, як і чим місцеві жителі можуть потрапити вчасно на роботу.