Психолог із Львівщини Дмитро Поліщук розповів про участь у війні на Сході України та як після поранення потрапив до полону.

Про це повідомляє у фейсбук Операція об'єднаних сил.

Лейтенант Дмитро Поліщук зараз є заступником командира одного з підрозділів десантно-штурмових військ. Він пройшов активні бойові дії і, на жаль, втрачав у бою друзів. Найжахливіший епізод війни на Донбасі для нього був Іловайськ, там він отримав поранення та потрапив до полону.

" На початку 2014 року нас терміново відзивають у пункт постійної дислокації військової частини, де я у досить стислі терміни перекваліфіковуюсь з командира піхотного відділення на командира бойової машини. А далі Піски, Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка, Старомихайлівка, Іловайськ… Що я можу сказати про Іловайськ? Страшно було. На підходах до передмістя, наш підрозділ посилив один з добровольчих батальйонів, який вже не один день вів жорсткі бої з окупантами. Зайшовши у місто ми зіткнулися з регулярними військами Російської Федерації, які переважали у кількості як особового складу, так і військової техніки. Жорсткі бої, шквальний вогонь, втрати", - згадує військовий.

Фото: Операція об'єднаних сил


Після того як вони отримали інформацію про зелений коридор то зібрали тих, хто залишився та пішли. Дві доби вони намагалися прорватися з оточення, та «бродили» по околицях Нової Катеринівки. Згодом їх зупинив російський патруль, після чого вони потрапили в полон.

Згодом, після визволення з полону він довго лікувався та був на реабілітації. Після чого вступив до вишу, спеціальність Дмитро обрав не випадково. Рішення стати психологом прийшло там, на війні. Він бачив тих, кому потрібна була допомога, тих, хто за будь-яку ціну виконував поставлене завдання, але залишився з важкою травмою на душі.

Після закінчення навчання він здійснив мрію дитинства та поповнив ряди десанту. Він є надійною опорою та другом для своїх побратимів як в пункті постійної дислокації, так і на передовій, підтримуючи їх і словом і ділом.

ПСИХОЛОГ ІЗ БОЙОВИМ ДОСВІДОМ #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation Лейтенант Дмитро Поліщук -...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Maandag 13 juli 2020

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові прощаються із загиблим героєм - підірвався на міні шакалів Путіна, Галичина в сльозах

Як повідомляв Знай. ua, Путіна вже тіпає від Зеленського: "Обіцяв вирішити"

Також Знай. ua писав, Резніков спрогнозував повернення Донбасу: "Займе мінімум 25 років"