У Львові в Гарнізонному храмі прощатимуться з офіцером Тарасом Матвіївим, який загинув під час обстрілу на Донбасі.

Про це у фейсбук написала львів'янка Iryna Bernyk.

Так, стало відомо, що у Львові в Гарнізонному храмі прощатимуться з офіцером Тарасом Матвіївим. Як повідомляється, прощання відбудеться у Львові в Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла 13 липня о 15 годині.

Тарас Матвіїв/Фото: ФБ


Варто нагадати, що під час обстрілу українських позицій російськими найманцями загинув захисник з Жидачівщини.

“Під час обстрілу українських позицій російськими найманцями загинув захисник з Жидачівщини, молодший лейтенант Тарас Матвіїв. Молодий офіцер, в якого все життя мало бути попереду. Він захищав український народ від ворогів, щоб звуки вибухів і свист куль для нас не були знайомі. Але ворожа міна забрала його від нас. Війна триває і безжально забирає життя кращих синів України”, – повідомив на своїй сторінці у ФБ головний військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко.

Тарас Матвіїв був відомий на Львівщині як громадський активіст, волонтер, майданівець, учасник Революції Гідності у Києві.

Вчора під час обстрілу українських позицій російськими найманцями загинув захисник з Жидачівщини, молодший лейтенант...

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще
Geplaatst door Олександр Тіщенко op Zaterdag 11 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"