У Львові та області можуть закрити фітнес-зали і ресторани. Таку вимогу висунув губернатор Львівської області Максим Козицький до мера обласного центру Андрію Садовому. Губернатор написав лист градоначальнику, в якому вимагає терміново скликати засідання комісії з ТЕБ та НС.

В документі Козицький попросив Садового закрити всі заклади громадського харчування та фітнес-зали, як того вимагає постанова Кабінету міністрів №392 і рішення місцевої комісії з ТЕБ та НС. Причиною написання такого листа є відсутність яких-небудь розпоряджень головного санітарного лікаря України, які повинні були бути направлені в обласну комісію для розгляду і скасування обмежень. Козицький зазначив, що у Львові не було ніяких послаблень карантину.

Далі Козицький пише, що він вважає, що самовільні послаблення карантину у Львові є передчасними і безвідповідальними, тому облдержадміністрація направила в прокуратуру і поліцію Львівської області звернення.

Варто відзначити, що львівську мерію викрили в масових порушеннях закупівель. в результаті з бюджету було незаконно витрачено близько мільярда гривень. Державні аудитори виявили, що кожна 28 тендер був проведений з порушеннями.

Нагадаємо, Знай писав, що у львівській мерії знайшли розтрати на міллард.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай повідомляв, що Садового звинуватили в тому, що він бере кредити і позбавляє Львів нових садків та майданчиків.

Нещодавно Знай передавав, що мерія відмовилася фінансувати ФК Карпати.