Через кредити, які бере мер Львова Андрій Садовий, у місті не буде ні нових доріг, ні дитячих садочків.

Про це заявив у прямому ефірі “Народного толк-шоу” очільник фракції ВО “Свобода” у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

Так, Маркіян Лопачак розповів, що львівський міський голова Андрій Садовий з року в рік бездумно бере кредити у міжнародних банків, цим він заганяє місто у борговий зашморг. Коли прийде час віддавати ці кредити з великими відсотками, то не вистачить грошей на оновлення інфраструктури, яка сьогодні перебуває фактично в критичному стані.

Скриншот



“В Садового позиція своя — головне будь-якими шляхами позичити гроші, а там далі розберемося…Така сама ситуація була в 90-х, коли ця ж людина очолювала “Галицькі інвестиції”. Тоді більшість львів’ян стала “мільйонерами”, коли довірилася цим всім сучасним остапам бендерам, вручила їм ваучери, а в результаті ті всі підприємства збанкрутували, ваучери пропали і ніхто, крім цих самих “підприємців”, не заробив”, – зазначив Лопачак.

Депутат наголосив, що сміттєпереробний завод для розв'язання проблеми зі сміттям насправді потрібний. Але брати кредит, не розуміючи, хто, як і де його будуватиме — нераціонально. Такі дії мера міста можуть призвести до кризи.

“Завод потрібний? Так, потрібний? Тут, до речі, ще одна суттєва передвиборча маніпуляція. Садовий постійно говорить: “Нам дають кошти, а депутати не хочуть їх брати…” А це брехня! Бо ніхто нам коштів просто так не дає — нам їх позичають під відсотки! Потім кожен львів’янин зі своєї кишені платить за ці відсотки, потім через це не будуються садочки, не ремонтуються під’їзди і дороги. Тобто це не є якісь ефемерні гроші, якими розпоряджається особисто Садовий — це наші спільні кошти”, - заявив Лопачак.

Позиція Садового: взяти кредит, а потім розбиратися!

"Позиція Садового: взяти кредит, а потім розбиратися. Завод потрібен? Так. Чи можна брати кредит на це, не маючи розрахунків? Ні! Нам коштів не дають! Ми їх зичимо! Кожен львів'янин за це платить!" - Маркіян Лопачак, голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді. Народне Толк-Шоу! - дивіться повний випуск тут 👇 https://ecs.page.link/7xzuX #Народне_толк_шоу #Львів #Садовий #політика #коронавірус #сміття

Geplaatst door Народне Толк-Шоу op Dinsdag 30 juni 2020

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що в розпал пандемії мер Львова Андрій Садовий зганяє комунальників на протест.

Як повідомляв портал Знай.иа бездіяльність Садового криза з вивезенням сміття у Львові може повторитися.

Також Знай.иа писав, що у Львів і область може повернуться жорсткий карантин.