Андрій Садовий вже тривалий період часу є мером Львова. Він потрапляв у різні скандали, йому погрожували, але зараз мер міста Лева потрапив у поле зору Державної аудиторської служби.

Державні аудитори провели 97 моніторингів, які дали їм можливість припускати численні порушення під час закупівель, які робила мерія. Станом на кінець червня державна аудиторська служба підтвердила 89 порушень, які вилилися в суму 902 мільйони гривень.

Дана інформація була опубліковано «Центром громадського моніторингу та досліджень», також матеріал про це вийшов на сторінках видання «Наші гроші». Як виявилося порушення знайдені в кожній 28 закупівлі, здійсненої мерією Львова або її підрозділами і підприємствами. Тобто не відповідають вимогам законів України 3,5% всіх тендерів.

Найбільш великим порушенням є тендер, оголошений Палацом ігрових видів спорту на будівництво Палацу спорту у Львові. Аудитори виявили, що фірма-переможець та її пропозиція не відповідає вимогам замовника. Пропозиція цієї компанії повинні були відхилити. Однак комунальне підприємство не погодилося з аудиторами і подало в суд.

Самими завзятими порушниками став ЛКП «Ратуша-сервіс» - 9 тендерів, ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради» і «Зелене місто» - 5 і 4 тендеру відповідно. Виявлено порушення і в районних відділах освіти.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що Садовий накинув на Львів боргову петлю.

Знай повідомляв, що Садовий відмовився фінансувати "Карпати" з міського бюджету.

Нещодавно Знай передавав, що росіяни масово кинулися до Львова.