У Львові все частіше почали скуповувати житло росіяни та російськомовні люди.

Про це заявив львівський політолог Юрій Ситник у коментарі ІА “Вголос”.

Так, за словами львівського політолога у столиці Галичини все частіше почали купувати житло жителі Росії. Останнім часом на вулицях міста почало все більше бути російськомовних громадян.

вулиці Львова, скріншот із відео
вулиці Львова, скріншот із відео


“Російської мови тепер значно більше і чути по всіх районах Львова, навіть найвіддаленіших, як Левандівка та Рясне. І це теж важливо. У Львові відбувається масова житлова забудова. І ніхто не знає, хто купує та заселяється у ті будинки. У мене є інформація від місцевих маклерів про те, що зараз у Львові житло активно скуповують люди зі сходу України – Донецька та Луганська. І якщо вони дійсно проукраїнських позицій, то це непогано”, – пояснив львівський політолог.

Також політолог зазначив, що має інформацію про те що житло у Львові скуповують й росіяни. При цьому він зазначив, що це люди взагалі іншого менталітету. Звідси й такий відносно великий відсоток прихильників антиукраїнських сил у Львові.

Нагадаємо, що в розпал пандемії мер Львова Андрій Садовий зганяє комунальників на протест.

Як повідомляв портал Знай.uа бездіяльність Садового криза з вивезенням сміття у Львові може повторитися.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також Знай.uа писав, що впро Львів і область може повернуться жорсткий карантин.