У Львівській області поліцейські визволили жінку з пастки у власному будинку. Вона кілька днів пролежала на підлозі в кімнаті і тихо кликала на допомогу. За попередньою інформацією 75-річна пенсіонерка стала жертвою інсульту. Про це повідомляє Соціальний портал.

Слабкі крики про допомогу почули сусіди пенсіонерки і викликали поліцію. На виклик прибули поліцейські Ігор Буй і Роман Возничка. Вони стали стукати в двері і розмовляти з жінкою, але вона лише подавала нерозбірливі звуки і не могла відповісти.

Патрульні відкрили двері силою і виявили жінку на підлозі. Ключів від будинку бабусі так і не знайшлося. Один з поліцейських припустив, що жінка отримала інсульт і не може говорити і рухатися. Вони одразу ж викликали швидку.

Жінка кілька днів без води і їжі пролежала на підлозі будинку. Після того, як її знайшли, вона була виснажена, а мова була нескладною.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що у Львові 28 червня до патрульним поліцейським під'їхав чоловік і розповів, що у нього в машині жінка з інсультом. Він попросив супроводити їх до лікарні. Поліцейські кинули оформлення ДТП і вирушили супроводжувати машину з хворої. Завдяки цій жінці вдалося врятувати життя.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові поліцейські кинули всі кинулись рятувати жінку з інсультом.

Знай повідомляв, що Андрій Парубій розповів про справжні причини смерті Олексія Порошенка.

Нещодавно Знай передавав, що відомий актор Янін залишився один після інсульту, його кинула дружина.