У Львові патрульні врятували жінку з інсультом та швидко достави до найближчої лікарні.

Про цей розповіли у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Так, стало відомо, у неділю, 28 червня близько 20-ї години, екіпаж 3-го батальйону в складі патрульних Назарія Пурського та Олександра Пасса оформляли ДТП на вулиці Городоцькій. Але вони були змушені кинути це та швидко допомогти жінці з інсультом.

Львівські патрульні швидко доправили до лікарні жінку з інсультом


Відомо, що до правоохоронців звернувся розгублений чоловік та і сказав, що в його автомобілі бабуся, в якої стався інсульт. Він самотужки везе її до лікарні й дуже просить супроводити їх. Патрульні негайно почали супроводжувати автомобіль з постраждалою до лікарні на вулицю Миколайчука.

Потім патрульні допомогли дістати жінку з автомобіля та покласти на медичну каталку. Після цього завезли її в приміщення та передали лікарям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Трагедія на Позняках дивом не повторилася - у Києві псих перерізав газовий шланг, щоб підірвати будинок

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харків'яни чотири дні засмагають на пляжі поряд з трупом - "Дістали з води і кинули на березі"

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові вмираючого на футболі іноземця приїхали рятувати "голі" медики