У Львові водій автобуса напав на людей з ножем через корки. Про подробиці події розповідає користувач Facebook Orest Helmner.

Як розповів один з очевидців, інцидент стався на вулиці Розточчя неподалік виїзду зі Львова. На жаль, очевидці не встигли зняти момент з нападом, однак на місце події відразу ж викликали співробітників поліції, які склали відповідний протокол.

У Львові водій маршрутки напав на людей з ножем / фото: Orest Helmer

Як пояснив Орест, причиною нападу водія маршрутки з ножем на людей стали багатогодинні корки по вказаній вулиці. На його думку, причиною корок стала байдужість місцевої влади щодо транспортної політики.

Вже кілька місяців місцеві забудовники риють самовільно собі каналізацію, в яку нещодавно ледь не провалилися діти. Влада міста на це ніяк не відреагувала, як і поліція, тому місцеві жителі самостійно вирішили цю проблему, змусивши забудовників зарити ями.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У Львові водій маршрутки напав на людей з ножем / фото: Orest Helmer

І тим не менше, кілька вулиць Львова, як і раніше залишаються не пристосованими для проїзду транспорту, що в результаті призводить до величезних корок.

Поки когось не заріжуть через ті корки , ви нічого далі робити не будете. Збоїща - то вибухова суміш! Ми довго терпимо, але як вибухнемо - нас ніхто не зупинить, - сказав Орест.