На Львівщині чоловіка із гангреною ноги лікарі відмовилися лікувати та відправили додому, де за ним нікому навіть доглянути. Про це обурені мешканці області написали у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що 64-річного чоловіка із ускладненням діабету, яке відбилося на ногах, госпіталізували до Красненської міської лікарні Буського району ще 12 червня.

«Реформи в медицині… Хворий, вік 64 роки, пенсіонер, із цілим букетом захворювань на фоні хворого серця, діабету, а найгірше, з ускладненням на ноги. Хвороба ніг різко прогресувала, відкрилися рани, запах і вигляд яких суперечив "інтелігентному" профілю невеличкого стаціонару і вимагав серйознішого, можливо хірургічного, лікування. Тому пацієнта перевели у Буську ЦРЛ 15 червня по швидкій», - пишуть автори посту.

У Буську після всіх необхідних маніпуляцій хворого помістили в терапевтичне відділення та розпочали лікування, однак вже 18 червня «швидка привезла хворого до хати і скинула без пояснень».

«Недолікованого, з катетерами, із замотаними нашвидкуруч ногами. І тепер сидить дядько Петро вдома, разом з незрячою дружиною, яка сама потребує догляду. Жодна лікарня його не приймає», - додають у спільноті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Фото: «Варта 1»
Фото: «Варта 1»

«Правильно, за нього ж держава не заплатить, а діагноз коронавірус, мабуть, приліпити до нього не змогли...», «Дядько, напевно, без грошей приїхав до лікарні, а в нас же дуже дорога безкоштовна медицина! Попав без грошей в лікарню, то уколів нема, лікування нема і навіть морг теж грошей коштує!», «Байдужість лікарів і мед персоналу мене вбиває... А ще вимагають надбавки… В серце доброти б вам вмонтувати... і душу...», - коментують львів’яни.

Нагадаємо, у Львові горе-медик відправив жінку додому після аварії - кричала від болю і померла на руках у сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.ua, Здерли одяг і зачинили голими: скандал у вінницькій психлікарні прогримів на всю Україну, кати у білих халатах.

Також Знай.ua писав, що У Кличка хочуть об'єднати тубдиспансер і психлікарні, - "Так більше зароблять".