На Львівщині судитимуть лікаря райлікарні, через халатність якого померла пацієнтка.

Про це повідомляє портал "Варта -1".

Так, стало відомо, що правоохоронці повідомили про підозру 44-річному лікарю Перемишлянської ЦРЛ на Львівщині. Відомо, що лікар не надав необхідну допомогу постраждалій у ДТП 73-річній місцевій мешканці, через це жінка за кілька годин померла в себе вдома.

Правоохоронці повідомляють, що ця пригода сталася ще у травні 2019 року, однак підозру лікарю у неналежному виконанні обов’язків оголосили лише зараз. У поліції зазначають, що на той період підозрюваний обіймав посаду завідувача відділення травматології Перемишлянської ЦРЛ.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


До його медзакладу доправили 73-річну місцеву мешканку з важкими травмами, які вона отримала внаслідок ДТП. Проте, медик не надав жінці необхідної допомоги, і вона померла вдома через декілька годин.

Розслідування лікарської халатності тривало упродовж року. Якщо вину лікаря доведуть у суді, то йому загрожує позбавлення волі до двох років.

Нагадаємо, у Києві подружка Зайцевої протаранила дві автівки і закотила скандал, - "Дитина-наркоман багатих батьків..."

Як повідомляє портал "Знай.uа", в Києві Mercedes посадив на капот екстремалку, яка вирішила "прогулятися" по дорозі на червоне світло

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що у Львові судитимуть мажору на Lexus, який збив на смерть жінку з маленьким янголятком