У львівській мерії витратили рекордну суму на туалетний папір та серветки. 1 мільйон гривень «спустили в унітаз» протягом 2018-2020 роки. Видання «Діло» зібрав факти розтрат мерії.

На офіційному сайті закупівель «Prozzoro» були в різний час розміщені тендери на закупівлю туалетного паперу і різного роду серветок. На ці потреби в мерії виділяли від 160 до 400 тисяч гривень.

Закупівлі Львівської мерії Фото: скріншот

Перший договір був укладений ще в лютому 2018 року. Тоді львівська мерія закупила туалетний папір, серветки, паперові рушники на суму 160 тисяч гривень. Через два місяці у квітні 2018 року був оголошений тендер на закупівлю того ж списку продукції на суму 204 тисячі гривень.

Ще раз львівська мерія зважилася купити туалетний папір, паперові носові хустки і серветки в березні 2019 року. Тоді було укладено договір з переможцем тендеру на суму 110 тисяч гривень. У червні 2019 року знову мерії знадобилася туалетний папір і носові хустки. В тендері перемогла компанія, яка запропонувала 170 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У січні 2020 році львівська мерія закупила ці види продукції на суму 285 тисяч гривень.

В результаті протягом двох років львівська мерія витратила на туалетний папір, паперові рушники і серветки 930 тисяч гривень.

Варто відзначити, що мер Львова Андрій Садовий хоче закрити комунальне підприємство «Муніципальна варта», співробітники якого підробляли на приватній охороні.

Нагадаємо, Знай писав, що під львоском міськраді хочуть ліквідувати "Муніципальну варту".

Знай повідомляв, що на Львівщині стали доступнішими сезонні овочі.

Нещодавно Знай передавав, що львів'яни попросили Козицького відновити рух громадського транспорту.